Nouvelles Jabbeke
De Plakkers Varsenare bracht zijn eerste seizoen in derde nationale tot een goed einde met een derde plek in de eindrangschikking. Vrijdag werd de slotwedstrijd bij Amigo Schepdaal met 2-4 winnend afgesloten. “De kans dat we alsnog naar tweede ...
... hadden we nooit rekening gehouden. Een jaar geleden speelden we ook testmatchen tegen Dosko Kanegem, maar dit hadden we niet zien aankomen. Bedoeling is om zo snel mogelijk onze plaats te heroveren. Jabbeke hoort nu eenmaal thuis in tweede.
De bedrijvigheid is groot in het pand langs de Gistelsteenweg in Jabbeke waar voorheen restaurant Ganache was. Mike Van Tuyckom (31) en zijn vrouw Stephanie Van Severen (28) uit Sint-Michiels hebben de zaak overgekocht. Zij doopten het Eethuis Mint.
Failliete restaurant Ganache omgetoverd tot nieuw eethuis
Dan wordt het bang afwachten wat Eernegem doet in vierde klasse. Kan Eernegem zich alsnog redden op 1 mei dan spelen wij een barragematch tegen Westrozebeke. Zakt Eernegem dan is het voorbij. Tegen Jabbeke hebben wij alvast het thuisvoordeel.
Google+. Mail. Shares. Jabbeke -. Een 46-jarige vrouw uit Jabbeke werd zondagavond in haar nachtkleding onderschept door de politie. Ze liep onder invloed langs de Dwarsstraat in Jabbeke. De politie bracht haar over naar de cel. Delen. Tweet. Google+.
“Eerst testmatch tegen Jabbeke voor barrage”. 19/04/2016 om 02:55 door mx. Print Corrigeer. Delen. Tweet. Google+. Mail. Shares. Pittem -. SV Pittem is eervol ten onder gegaan op het veld van Spermalie-Middelkerke. Er werd met 2-1 verloren, maar er zat ...
Code postal
8490
Jabbeke
8490
Snellegem
8490
Stalhille
8490
Varsenare
8490
Zerkegem
Hotéis
Carpe Diem Carpe Diem
Constant Permekelaan 63
8490 Jabbeke
B&B Lievejan B&B Lievejan
Constant Permekelaan 40
8490 Jabbeke
B&B Ter Brugge B&B Ter Brugge
Stationsstraat 119
8490 Jabbeke