Nouvelles Hasselt
Hasselt - Vanaf vandaag kan u op TVL kijken naar een nieuwe reeks 'U wordt gefilmd'. In deze eerste aflevering neemt Bart Reekmans, rechercheur van de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad, ons mee naar de meldkamer van deze politiezone.
Het Krokusfestival, het internationale kunstenfestival voor jong publiek dat door cultuur- centrum Hasselt georganiseerd wordt, ontving fantastisch nieuws. Het festival diende samen met partnerorganisaties uit Denemarken, Ierland, Noorwegen en met ...
Het Krokusfestival kan rekenen op Europese subsidies
Daarvoor waren de belangen te groot. De twee toppers in het Futsal bevestigden wel hun favorietenrol. Na de 1-1 sprak LimburgActueel met Sportief Manager Theo Geladi en Jeroen Hakkens van Gelko Hasselt en T2 Bart Schapmans van Halle-Gooik.
Gelko <b>Hasselt</b> en Halle Gooik houden het op 1-1
Hasselt - Het is nog wachten tot 22 juli om in het vernieuwde zwembad van Kapermolen te duiken. We kunnen u in tussentijd wel al een blik achter de schermen geven. Dinsdag 3 mei komt u alles te weten over het nieuwe zwembad in Het Belang van ...
VIDEO. Eerste beelden van het vernieuwde Kapermolen zwembad
De trucker zelf kon ongedeerd uit het wrak kruipen. Takeldiensten hebben intussen wel de handen vol om de vrachtwagen weg te trekken. Daarvoor is ook één rijstrook van de E313 afgesloten in de richting van Luik. Er staat een file vanaf Hasselt-West.
Lange file door vrachtwagen in berm van E313
Hasselt - Op 18 april was Luc Cortebeeck te gast op de Universiteit van Hasselt, campus Oude Gevangenis. Hij kwam er op uitnodiging van de Universiteit voor het Maatschappelijk Belang spreken over de wereld van het werk nu en in de toekomst.
Luc Cortebeeck pleit voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Code postal
3500
Hasselt
3510
Kermt
3511
Kuringen
3500
Sint-Lambrechts-Herk
3510
Spalbeek
3512
Stevoort
3511
Stokrooie
3501
Wimmertingen
Hotéis
Ibis Hasselt Centrum Ibis Hasselt Centrum
Thonissenlaan 52
3500 Hasselt
Holiday Inn Express Hasselt Holiday Inn Express Hasselt
Thonissenlaan 37
3500 Hasselt
The Century The Century
Leopoldplein 1
3500 Hasselt